Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Възможно е и от рядко ползване. Нови крушки едва ли ще помогнат. По-скоро се замисли дали да не вържеш 2 релета за по 2 лв. и така да разтовариш консумацията на фаровете от ръчката.

Що не пробваш да си ремонтираш някоя от старите вместо да търсиш друга? На снимката не изглежда да е много зле. Почистване със шкурка и юстиране на пластини или пружини може да реши проблема.
    Ами може да ги рефрешна, но трябва да са тези, които в момента са сложени, защото имат хубав външен вид. Другите, които са свалени са в много лош външен вид и не бих ги пипал....Отделно че тези лошите, ги купих от съфорумец/търговец и понеже не работят, се надявам да ми ги замени безплатно с други. Та като взема другите работещи, ще направя овърхоул на моите

В момента ще функционират като хедлайтс.Давам на контатк и работят.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Пичове, пуснах една анкета в alfaowner (затова е на английски), викам да я пусна и тука, интересна е. Става дума за сравнение между 156, 147 и ГТ, по различни параметри, като комфорт, управляемост(handling) и т.н.

1 минутка отнема, на който му е любопитно:

Анкета - https://goo.gl/ipNGyi

Резултати - https://goo.gl/kd8Gcf
      156 2.0TS

Comment

• Резултатите показват недвусмислено кой е N1
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Анкетата не е релевантна. Тя показва само кой, какво кара.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Анкетата не е релевантна. Тя показва само кой, какво кара.
            +1.

Comment

• Релевантна е да покаже кой какво кара
              '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
              EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

• Колеги, приемете истината такава, каквато я показва анкетата - обективна и безпристрастна

Comment

• Не съм притежавал нито една от сравняваните коли, но това не е и нужно за да преценя, че мненията за външната визия - а именно, че 156 изглеждала по-добре от GT не са обективни.
                  Но това си е моето виждане.
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:54.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• GT ставала ли е "Кола на годината"? Ми не е...

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                      GT ставала ли е "Кола на годината"? Ми не е...
                      Според тази ти "желязна" логика, GT е по-зле и от гоуфо.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Като човек, който е имал и 156 и GT мога да кажа, че GT-то се усеща по съвсем друг начин и хората го възприемат по съвсем друг начин. Като комфорт не знам коя е по-комфортна, но като визия спор мисля, че няма как да има.
                        Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
                        Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Според тази ти "желязна" логика, GT е по-зле и от гоуфо.

Никъде не съм казал, че GT не става, а само, че не е била "Кола на годината". Тези призове не ги раздавам аз, а авторитетни разбирачи и журналисти. Така че, малко повече уважение и признание към 156-ците.
                          П.С. и не завиждайте, ами сменяйте модела с подходящия, докато не са се изчерпали наличностите! Щото после ще ме молите да Ви я продам, но аз ще бъда непреклонен и безкомпромисен.

Comment

• В този форум понякога ми е трудно да споря с индивиди по въпроси, които се свеждат до нещо, като 2+2 = ?

А що се отнася до казуси подобни на кучешкия гъз и неговия вкус, историята се свежда само до прахосване на дисково пространство

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

В този форум понякога ми е трудно да споря с индивиди по въпроси, които се свеждат до нещо, като 2+2 = ?

А що се отнася до казуси подобни на кучешкия гъз и неговия вкус, историята се свежда само до прахосване на дисково пространство
                              Разбирам те, друже, не ти харесва истината, факт. Какво има да се спори? Че 156-цата е била "Кола на годината", или че GT не е била? Приеми фактите и стига толкоз!

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                                Разбирам те, друже, не ти харесва истината, факт. Какво има да се спори? Че 156-цата е била "Кола на годината", или че GT не е била? Приеми фактите и стига толкоз!
                                Когато си купувам кола, последното нещо от което се интересувам е това, дали е била "кола на годината"

А ако трябваше да избирам измежду 156 или GT, може би щях да открия 1001 причини за да избера 156, но никоя измежду тях нямаше да е визията.

Накратко - аз добре разбирам и вниквам в идеологията ти, че от "моето по-убаво, нема", ама е и добре, човек да проявява малко повече обективизъм, отвреме навреме

PS:

Ако някой има желание да ми подари едно Ламбо, ще му играя на сватбата. А това, че Ламбо - то не е било "кола на годината", все някак ще го преодолея
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:55.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X